BREZPLAČNA POŠTNINA - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394 in cumulus.narocila@gmail.com
(0)

Manfrotto CF Fast single Leg video stojalo - MVTSNGFC ()

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MVTSNGFC
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
686.24€ 762.49€ Brez DDV: 686.24€

- material: karbon

- max višina: 155 cm

- min višina: 28,5 cm

- zaprta dolžina: 73,5 cm

- max nosilnost: 20 kg

- teža: 3,5 kg


Manfrotto 635 Fast Single karbonsko stojalo s sinhroniziranimi zapiralnimi mehanizmi med zgornjo in spodnjo ključavnico. Stojalo ima enojno cev in funkcijo Extra M-Lock twist zaklepanje, za varno zaklepanje z eno potezo. Stojalo 635 FST ima 75mm polkroglo in je združljiv s 60mm pol-krogelnim adapterjem (prodaja se posebej). Poleg tega je opremljen z Easy Link priključkom, ki je združljiv z Manfrotto zatičem proti vrtenjem in zapornimi zatiči Arri. To omogoča uporabnikom pritrditev zunanjega monitorja ali katerega koli drugega dodatka, brez skrbi, da bi se med uporabo dodatki premikali.

Manfrotto 635 Fast Single stojalo je bilo razvito s ciljem, da skrajšajo snemalcem videoposnetkov postavitev stojala. Sinhronizirani mehanizmi zapiranja med zgornjo in spodnjo ključavnico omogočajo videografom, da z eno zaporo nadzorujejo celotno nogo in začnejo delovati v rekordnem času. Novo stojalo zagotavlja največjo vsestranskost, saj podpira uporabo širokega izbora glav in zagotavlja največjo togost, hkrati pa je izjemno lahek.

Poleg tega je združljiv s teleskopskim povezovalnikom 2 v 1 (ki se prodaja kot dodatna oprema) in ima 3-kotni izbirni mehanizem za enostavno nastavitev. Opremljen je s špičastimi nogami z gumijastimi podplati za trden oprijem in prilagodljivost najrazličnejšim mestom fotografiranja.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2020