BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
10%
Manfrotto Befree 3Way LIVE glava - MH01HY-3W ()

Manfrotto Befree 3Way LIVE glava - MH01HY-3W ()

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MH01HY-3W
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
128.10€ 142.33€ Brez DDV: 128.10€

Manfrotto Befree 3-Way Live glava je inovativna 3-way fluidna glava Manfrotto v potovalnem formatu s popolnoma izvlečnimi ročicami za edinstveno kompaktnost in neverjetno stabilnost z obremenitvijo do 6 kg. Ta prelomna glava stojala je idealna za tiste, ki želijo enotno, a izjemno vsestransko platformo za fotografije in video posnetke.

Zahvaljujoč močnemu sistemu dušenja Befree Fluid za najobčutljivejše krmiljenje pomika osi in nagiba, ta glava omogoča izjemno enostavno natančno nastavitev, da se čim bolj natančno zajame odsek slike. Visokozmogljiva tekočina je najsodobnejša tehnologija tekočine z glavo Manfrotto, ki zagotavlja občutljiv nadzor gibanja in izjemno stabilnost tudi pri ekstremnih temperaturah (-30 ° / + 70 °).


Dolga vrtljiva ročica, položaj za portretni format in tri ravni duha zagotavljajo popolnoma natančne kote fotografiranja in vsestranskost za kreativne ideje in osupljive zunanje posnetke.


Glava stojala ima tudi edinstveno ploščico 200PL-PRO za hitro menjavo, izdelano iz visokokakovostnega aluminija, ki je popolnoma združljiva s pritrditvijo glave Manfrotto-RC2 in Arca-Swiss, z dvema gumijastima vložkoma za optimizacijo držanja, tudi pod najbolj skrajnimi koti.


Zaradi ergonomske zasnove je delovanje glave Manfrotto Befree 3-Way Live intuitivno in hitro, tako da lahko tudi najzahtevnejši uporabniki hitro in enostavno nastavijo svojo opremo.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021