(0)
10%
Manfrotto BeFree Karbon GT Sony Alpha stojalo - MKBFRTC4GTABH ()

Manfrotto BeFree Karbon GT Sony Alpha stojalo - MKBFRTC4GTABH ()

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MKBFRTC4GTABH
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
356.75€ 396.39€ Brez DDV: 356.75€
Manfrotto Befree GT Carbon Alpha je posebna različica Befree GT Carbon stojala in je še posebej primerna za vse uporabnike modelov Sony α, ki želijo maksimalno zmogljivost in stabilnost pri vseh vrstah fotografiranj. Priložena Quick Release plošča je zasnovana tako, da se popolnoma prilega ohišju fotoaparata Sony α7 in Sony α9. Quick Release plošča je združljiva z Manfrotto RC2 in Arca-Swiss. Fotografom omogoča hitro in enostavno montiranje fotoaparata na katero koli Manfrotto glavo in skoraj vsako Arca-Swiss združljivo glavo stojala na trg, ne da bi bilo treba razstavljati komponent. Befree GT Carbon Alpha je idealna rešitev za profesionalne fotografe, ki potrebujejo lahki forma...

Manfrotto Befree GT Carbon Alpha je posebna različica Befree GT Carbon stojala in je še posebej primerna za vse uporabnike modelov Sony α, ki želijo maksimalno zmogljivost in stabilnost pri vseh vrstah fotografiranj.


Priložena Quick Release plošča je zasnovana tako, da se popolnoma prilega ohišju fotoaparata Sony α7 in Sony α9. Quick Release plošča je združljiva z Manfrotto RC2 in Arca-Swiss. Fotografom omogoča hitro in enostavno montiranje fotoaparata na katero koli Manfrotto glavo in skoraj vsako Arca-Swiss združljivo glavo stojala na trg, ne da bi bilo treba razstavljati komponent.


Befree GT Carbon Alpha je idealna rešitev za profesionalne fotografe, ki potrebujejo lahki format z največjo učinkovitostjo na poti. Je odlična kombinacija mobilnosti (velikost pakiranja je le 43 cm) in impresivna stabilnost, kar zagotavlja brezhibno in enostavno uporabo tudi pri nosilnosti 10 kg in pri uporabi teleobjektivov.


Zaradi svoje ergonomske zasnove je Manfrotto Befree GT Alpha intuitiven in hiter za uporabo, kar omogoča celo najzahtevnejšemu fotografu, da hitro in enostavno nastavi svojo opremo, pri čemer se osredotoča na posnetek, ki ga želite. Stojalo ima Easy Link priključek, ki omogoča fotografom, da sprostijo svojo ustvarjalnost in ustvarjajo edinstvene in nepozabne slike z dodajanjem dodatne foto dodatne opreme.


Ta model je opremljen M-Lock sistemom, ki omogoča enostavno odpiranje in zapiranje vseh segmentov noge z eno roko. Poleg hitre postavitve je M-Lock izjemno ergonomičen in omogoča natančno gibanje in ogromno stabilnost tudi pri težki opremi.


Stojalo je opremljeno s najnaprednejšo Manfrotto 496 aluminijasto glavo (MH496-BH), majhno, a močno in intuitivno glavo, ki omogoča hitro in natančno premikanje fotoaparata. 496 Ball Head ima tri neodvisne kontrole: glavni kontrolni gumb za kroglo, vgrajeno regulacijo trenja in neodvisno panoramsko ključavnico, ki premika fotoaparat vodoravno za osupljive pokrajinske posnetke. S 496 lahko hitro in enostavno najdete pravo sliko.


Izredno lahka Befree GT Carbon Alpha je optimalna kombinacija mobilnosti, stabilnosti, preproste konstrukcije in enostavnega delovanja. Ustvarjen je bil z namenom, da bi fotografom omogočili, da s fotoaparatom izrazijo svoje lastnosti in značilnosti.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2020