BREZPLAČNA POŠTNINA nad 30 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)

Manfrotto BeFree Advance ALU TWT 2N1 stojalo ČRN - MKBFRTA4B-BHM (z glavo RC2 Quick release, max 8 kg, torba)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MKBFRTA4B-BHM
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
204.23€ 226.92€ Brez DDV: 204.23€

 Manfrotto Befree 2N1 aluminijasto stojalo z M-Lock mehanizmom za zaklepanje in Ball glavo je idealna rešitev za napredne amaterske fotografe. Stojalo združuje vsestranskost z največjo zmogljivostjo in je idealno za potovalno fotografijo.

Zaradi ergonomske zasnove je Manfrotto Befree 2N1 intuitiven in enostaven za uporabo, zato lahko tudi najzahtevnejši fotografi hitro in enostavno nastavijo svojo opremo in se osredotočijo na posnetek, ki ga želijo.


Manfrotto Befree 2N1 stojalo se lahko v samo nekaj korakih spremeni v monopod. Ena od nog stojala je opremljena s posebnim mehanizmom za zaklepanje. Po pol obrata v nasprotni smeri urinega kazalca se prikaže rdeči gumijasti obroček, ki signalizira, da se noga lahko odstrani in poveže z odstranljivim središčnim stolpcem, da se tvori monopod. Pomembno: blokirni mehanizem je zasnovan tako, da se noga varno in brez težav kasneje sestavi nazaj. Nenamerna sprostitev, kadar se uporablja kot stojalo, ni mogoča. To zagotavlja popolno stabilnost kot pri vseh drugih Manfrottovih stojalih. Monopod je zasnovan za maksimalno obremenitev 5 kg.


Ta model ponuja tudi nov mehanizem zaklepanja, imenovan M-Lock. M-Lock omogoča enostavno odpiranje in zapiranje vseh segmentov noge z eno roko. Poleg hitre postavitve je M-Lock izjemno ergonomičen in omogoča natančno gibanje in ogromno stabilnost tudi pri težki opremi.

Befree 2n1 lahko enostavno nastavite na tri neodvisne položaje kota nog, kar zagotavlja popolno vsestransko fotografiranje za vse ustvarjalne ideje, ki se lahko pojavijo na prostem.


Stojalo je opremljeno z inovativno Manfrotto 494 aluminijasto glavo, majhno, a močno glavo, ki zagotavlja hitro in natančno premikanje fotoaparata. Manfortto 494 Ball Head ima tri neodvisne kontrole: glavno krmilno ročico kroglične ključavnice, neodvisno regulacijo trenja in neodvisno panoramsko zaklepanje, ki premika fotoaparat vodoravno za osupljive pokrajinske posnetke.


Glava je opremljena z edinstveno Quick Release ploščico (200PL-PRO), ki je združljiva z Manfrotto RC2 in Arca-Swiss. Skoraj vse fotoaparate lahko hitro in brez napora pritrdite, ne da bi morali razstavljati komponent.


Stojalo ima Easy Link priključek, ki omogoča fotografom, da sprostijo svojo ustvarjalnost in ustvarjajo edinstvene in nepozabne slike z dodajanjem dodatne foto dodatne opreme.


Manfrotto Befree 2N1 je idealno potovalno stojalo za strastne fotografe, ki potrebujejo rešitev „vse v enem“. To lahko potovalno stojalo je idealna kombinacija transportnosti, fleksibilnosti (tudi zahvaljujoč integriranemu monopodu), stabilnosti, preprosti konstrukciji in enostavni uporabi. Ustvarjen je bil z namenom, da bi fotografom omogočili, da s fotoaparatom izrazijo svoje lastnosti in značilnosti.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2020