BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)

Manfrotto BeFree Advance ALU Lever Sony Alpha - MKBFRLA-BH (z glavo RC2 Quick release,max 8 kg, torba)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MKBFRLA-BH
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
185.27€ 205.86€ Brez DDV: 185.27€

Manfrotto Befree Advanced Alpha potovalno stojalo je posebna različica Manfrotto Befree Advanced, namenjenega vsem uporabnikom fotoaparata Sony α, ki želijo doseči največjo zmogljivost in stabilnost na vseh položajih fotografiranja.


Priložena aluminijasta ploščica je zasnovana tako, da se popolnoma prilega s ohišjem fotoaparata Sony α7 in Sony α9 *. Zagotavlja nepremagljivo držo v vsakem položaju.

Hitro sprostitvena ploščica je združljiva z Manfrotto RC2 in Arca-Swiss. Fotoaparatom omogoča hitro in enostavno montiranje fotoaparata na katero koli glavo Manfrotto in skoraj vsako Arco-Swiss kompatibilno foto glavo na trgu. Plošča trenutno ni na voljo posebej.


Ergonomska oblika Manfrotto Befree Advanced stojala omogoča intuitivno in hitro uporabo.

Befree Advanced ima preurejen sredinski povezovalni del nog - „Spider“, ki zagotavlja maksimalno stabilnost z minimalno velikostjo.


Ta model ponuja tudi nov zaklepni mehanizem, imenovan QPL Travel vzvod, povsem nov sistem, ki ga je razvil Manfrotto, ki prinaša popolno moč blokiranja QPL vzvoda na profesionalnih Manfrotto stojalih, kot sta 190 in 055, za lažjo različico, ki je idealna za potovanje . Novi on-off mehanizem omogoča enostavno in varno nastavitev in nastavitev, kar zagotavlja popolno stabilnost pri vseh konfiguracijah, ko je stojalo odprto.

Ergonomska izbirna stikala za nastavitev kota noge so zasnovana za desničarje in levičarje ter omogočajo intuitivno delovanje.


Spider, ki je na tem inovativnem modelu, ponuja tudi Easy Link, tako kot profesionalna Manfrotto stojala 190 in 055, ki fotografom omogočajo, da povečajo svojo ustvarjalnost z dodajanjem dodatkov, ki naredijo posnetek edinstven in nepozaben. Fotografi, ki radi dodajajo luči ali reflektorje, lahko sedaj posnamejo neverjetne zunanje posnetke, ki so bili prej dosegljivi le s težkimi dodatnimi stojali.


Stojalo je opremljeno z inovativno Manfrotto 494 aluminijasto foto glavo, majhno, a močno glavo, ki omogoča hitro in natančno premikanje fotoaparata. Manfrotto 494 kroglična glava ima tri neodvisne kontrole: glavno krmilno ključavnico, neodvisno regulacijo trenja in neodvisno panoramsko ključavnico.


Befree Advanced Tripod Kit, Sony Alpha Edition je idealno stojalo za navdušene fotografe, ki pričakujejo največjo zmogljivost svojih stojal in še posebej iz svojih fotoaparatov. To lahko potovalna stojala je optimalna kombinacija mobilnosti, stabilnosti, preproste konstrukcije in enostavnega delovanja.* Komplet Befree Advanced je združljiv z naslednjimi modeli Sony Alpha:


Sony α 7II

Sony α 7IIl

Sony α 7R II

Sony α 7R lII

Sony α 7S II

Sony α 9


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2020