BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
10%
Manfrotto BeFree Advance ALU Lever 3Way LIVE - MKBFRLA4BK-3W ()

Manfrotto BeFree Advance ALU Lever 3Way LIVE - MKBFRLA4BK-3W ()

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MKBFRLA4BK-3W
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
256.19€ 284.66€ Brez DDV: 256.19€

Manfrotto Befree 3-Way Live Advanced komplet vsebuje inovativen model stojala vodilne družine Befree Advanced vodilnega podjetja Manfrotto za fotografiranje in snemanje med potovanjem, posebej razvit za fotografe in videografe na ravni hobijev in amaterjev, nudi največjo zmogljivost, stabilnost in kompaktnost.


Manfrotto Befree 3-way Live Advanced je prvi komplet trinožnih potovalnih stojal na trgu, zasnovan tako za snemanje fotografij kot videoposnetkov. Nudi natančnost in vsestranskost z inovativnimi in edinstvenimi funkcijami, ki omogočajo fotografije in videoposnetke v vrhunski kakovosti.


Komplet združuje popolnoma novo 3-way Befree Live glavo iz Manfrotta s priljubljenim aluminijastim Befree Advanced stojalom. Izpolnjuje dvojno funkcijo kompleta za foto in video kamere ter tako sledi trenutnim trendom fotoaparatov in njihove uporabe, saj novi fotoaparati ponujajo ne le največjo zmogljivost fotografij, ampak tudi senzor v polnem formatu s 4K video snemanjem, ki v vsakdanjem življenju postavlja različne zahteve.


Manfrotto Befree 3-Way Live glava je inovativna 3-way fluidna Manfrotto glava v potovalnem formatu s popolnoma izvlečnimi ročicami za edinstveno kompaktnost in neverjetno stabilnost z nosilnostjo do 6 kg. Ta glava je idealna za tiste, ki želijo samo eno, a izjemno vsestransko platformo za fotografije in video posnetke.

Zahvaljujoč močnemu sistemu dušenja Befree Fluid za najobčutljivejše krmiljenje osi pomika in nagiba, ta glava omogoča izjemno enostavno natančno nastavitev, da bi čim bolj natančno zajeli del slike. Uporabljena tekočina z visoko zmogljivostjo je najsodobnejša tehnologija tekoče glave Manfrotto, ki zagotavlja občutljiv nadzor gibanja in izjemno stabilnost tudi pri ekstremnih temperaturah (-30 ° / + 70 °).

Dolga vrtljiva ročica, položaj za portretno obliko in tri ravni duha zagotavljajo popolnoma natančne kote fotografiranja in vsestranskost za kreativne ideje in osupljive zunanje posnetke.


Glava stojala ima tudi edinstveno ploščico 200PL-PRO za hitro odpiranje, izdelano iz visokokakovostnega aluminija, ki je popolnoma združljiva s pritrditvijo glave Manfrotto-RC2 in Arca-Swiss, z dvema gumijastima vložkoma za optimizacijo držanja, tudi v najbolj skrajnih kotih.

Poleg tega je držalo diska združljivo tudi z video 501PL ploščico, da bi našli popolno ravnovesje tudi pri daljših objektivih.


Ergonomska zasnova kompleta naredi intuitivno in hitro upravljanje Manfrotto Befree 3-Way Live Advanced, tako da lahko tudi najzahtevnejši uporabniki hitro in enostavno nastavijo svojo opremo. Ramena stojala so bile razvite za popolno stabilnost tudi na najbolj neravnem terenu, tako da je kamera popolnoma mirna in pripravljena na fotografije, ki so zelo ostre in so gladki.


QPL Travel nožna ključavnica z vzvodi omogoča enostavno in varno nastavitev ter zagotavlja popolno stabilnost, če je stojalo nastavljeno v vseh konfiguracijah.

Ergonomski mehanizem za izbiro kota noge je zasnovan tako za desničarje kot za levičarje, tako da lahko vsakdo intuitivno spreminja perspektivo fotografiranja in najde pravo višino stojala, ne da bi pri tem opazil zadevo.


Tako kot pri profesionalnih stojalih 190 in 055 iz Manfrotta tudi ramena tega inovativnega modela ponujajo Easy-Link priključek. To omogoča fotografom in videografom, da svojo ustvarjalnost razširijo z dodatnimi dodatki, tako da so posnetki edinstveni in nepozabni. Ustvarjalni uporabniki, ki želijo luči ali reflektorje, lahko zdaj vzamejo osupljive zunanje posnetke, ki so bili prej mogoči samo s stojali, preobremenjenimi dodatki.


Manfrotto Befree 3-way Live Advanced je najboljše potovalno stojalo za strastne videografe in fotografe, ki želijo največjo zmogljivost z majhno težo. Ponuja optimalno kombinacijo prenosljivosti, stabilnosti, enostavnosti nastavitve in upravljanja. Zasnovan je bil tako, da je vsem omogočil, da na kameri izrazijo svoj talent z dobrim občutkom vrhunske rešitve stojala.


Kompletu je priložena torba.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2020