BREZPLAČNA POŠTNINA nad 30 € - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394 in cumulus.narocila@gmail.com
(0)
15%
Manfrotto Advanced Befree Nahrbtnik - MB-MA-BP-BFR ()

Manfrotto Advanced Befree Nahrbtnik - MB-MA-BP-BFR ()

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MB-MA-BP-BFR
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
126.12€ 148.38€ Brez DDV: 126.12€

Manfrotto Advanced Befree foto nahrbtnik ima novo obliko in enostaven dostop na hrbtni strani. Foto nahrbtnik je primeren za vaš DSLR komplet in osebne predmete. V spodnjem predelu je prostor za srednje velik DSLR fotoaparat z na primer, Canon 5D Mark IV z objektivom 70/200 mm f / 2.8 in do šestimi dodatnimi objektivi. Oblazinjen prostor za fotoaparat je opremljen z Manfrotto sistemom za zaščito in se nahaja na zadnji strani nahrbtnika. Prilega se tesno na telo, kar daje vaši dragoceni foto opremi maksimalno zaščito. Zgornji predel vsebuje vaše osebne stvari. Prostor za medije se lahko zaklene in je primeren za 15“ prenosni računalnik in 9,7“ tablični računalnik. Odprete ga enostavno, ne da bi morali odstraniti opremo za fotoaparat ali osebne stvari. To je lahko koristno, na primer pri varnostnih pregledih na letališču. 


Ta nahrbtnik iz priljubljene zbirke Advanced lahko uporabite kot foto, računalniški ali vsakodnevni nahrbtnik. Notranje predelne stene se lahko odstranijo, spodnji in zgornji del nahrbtnika pa se združita skupaj z zlaganjem stene skupaj.


Materiali, ki se uporabljajo za nahrbtnik, so robustni in zmogljivi, kot bi pričakovali od Manfrotto Advanced kolekcije. Stojalo - npr. Befree Advanced Travel Kit - lahko prevažate na dva načina: bodisi ga pritrdite z močnim stranskim trakom ali pa ga zaščitite v raztegljivem stranskem predelu za stojalo. Ta pladenj se lahko uporablja tudi za prenos DJI OSMO ali OSMO Mobile Gimbal. 

Nahrbtnik ponuja več notranjih in zunanjih predelkov in žepov za optimalno organizacijo vašega pribora in drugih stvari. Vključena je tudi dežna prevleka za dodatno zaščito vaše opreme v neugodnih vremenskih razmerah. Vsestranskost in praktičnost tega pravega vsestranskega uporabnika, kot tudi varen dostop do fotoaparata, objektivov in druge opreme z zadnje strani, dajejo strokovnjakom in ljubiteljskim fotografom varnost, ki jo potrebujejo za enodnevne izlete ali potovanja na dolge razdalje.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2020