BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
15%
Manfrotto 504x Fluid video glava + - MVK504XTWINFA (645 Fast Twin Alu video stojalo)

Manfrotto 504x Fluid video glava + - MVK504XTWINFA (645 Fast Twin Alu video stojalo)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MVK504XTWINFA
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
938.26€ 1,103.84€ Brez DDV: 938.26€

Manfrotto video komplet vsebuje Fluid video glavo 504X in dvojno cevno aluminijasto Manfortto Fast stojalo 645.


Manfrotta Fluid video glava 504X z ravno podlago odlikuje nova Fluid tehnologija, ki zagotavlja enakomernejša gibanja in neprekosljivo stabilnost tako v vrtljivi kot nagibni osi. Ima štiristopenjski protiutež sistem za obremenitve do 6,5 kg na 55 mm od težišča (C.O.G.).


Glava je izdelana iz aluminija, izstopa zaradi svoje vpadljive zasnove in nosi največ 12 kg.


Je kompaktna in lahka glava z ravno podlago (premer 75 mm), ki odpira široko paleto možnosti fotografiranja. Ima tudi dve 3/8“ povezavi Easy Link, vsaka s funkcijo proti vrtenju, za pritrditev zunanjih monitorjev ali drugih dodatkov. Na levi strani pokrovček pokriva 3/8“ priključek Easy Link, da se med uporabo izognete praskam. S stranskim zaklepnim mehanizmom pritrditve drsne plošče je kamera hitro in enostavno zavarovana.


Manfrotto aluminijasto 645 FTT Fast stojalo ima dvojne cevi in FAST zaklep ročice za popolno stabilnost. S sinhronim mehanizmom za zgornji in spodnji mehanizem zaklepanja je mogoče celotno nogo nastaviti s samo enim mehanizmom za zaklepanje, kar pomeni, da se stojalo lahko nastavi v rekordnem času.


Stojalo ima pol-lupino 2 v 1, ki je sestavljena iz standardne 100 mm pol-lupine in 75 mm adapterja (v kompletu), ki omogoča uporabo širšega spektra video glav. Ima tudi sredinsko povezavo, ki jo je mogoče zaklepati. Toda trije izbrani koti nog naredijo povezavo stvar okusa.


Kompatibilen je s povezavo 2 v 1 in sredinsko povezavo s teleskopskimi ročicami (ponuja se kot dodatna oprema) in ima prednastavni mehanizem za tri kote nog, kar olajša pozicioniranje. Stopala s konicami, ki jih lahko prekrijete z gumijastimi pokrovčki, zagotavljajo trden oprijem in so primerna za najrazličnejše lokacije.


Oblazinjena torba je vključena v obseg dobave.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021