BREZPLAČNA POŠTNINA nad 30 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
Manfrotto 504X + CF Fast Sing leg stojalo karbon - MVK504XSNGFC ()

Manfrotto 504X + CF Fast Sing leg stojalo karbon - MVK504XSNGFC ()

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MVK504XSNGFC
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • Cena z DDV
1,284.04€ Brez DDV: 1,284.04€

- 3 segmenti

- max nosilnost: 12 kg

- max višina: 171 cm

- min višina 44,5 cm

- zaprta dolžina: 89,5 cm

- teža: 5,8 kg
Manfrotto video komplet vsebuje Fluid video glavo 504X in enojno cevno karbonsko stojalo 635 Fast.


Manfrotta Fluid video glava 504X z ravno podlago odlikuje nova Fluid tehnologija, ki zagotavlja enakomernejša gibanja in neprekosljivo stabilnost tako v vrtljivi kot nagibni osi. Ima štiristopenjski protiutež sistem za obremenitve do 6,5 kg na 55 mm od težišča (C.O.G.).


Glava je izdelana iz aluminija, izstopa zaradi svoje vpadljive zasnove in nosi največ 12 kg.


Je kompaktna in lahka glava z ravno podlago (premer 75 mm), ki odpira široko paleto možnosti fotografiranja. Ima tudi dve 3/8“ povezavi Easy Link, vsaka s funkcijo proti vrtenju, za pritrditev zunanjih monitorjev ali drugih dodatkov. Na levi strani pokrovček pokriva 3/8“ priključek Easy Link, da se med uporabo izognete praskam. S stranskim zaklepnim mehanizmom pritrditve drsne plošče je kamera hitro in enostavno zavarovana.


Enocevno Mnafrotto 635 Fast stojalo je bilo v prvi vrsti zasnovan za najkrajši možni čas postavitve in vzdrževanja, da bi poenostavil video posnetke. S hitro zasučnim zaklepom je mogoče celotno nogo nastaviti samo z eno ključavnico in stojalo je pripravljeno za uporabo v rekordnem času. Novo stojalo je izjemno vsestransko, saj je primeren za široko paleto glav in zagotavlja maksimalno stabilnost z izjemno majhno težo.


Kompatibilen je s pajkom 2 v 1 in sredinskim pajkom s teleskopskimi ročicami (ponuja se kot dodatna oprema) in ima prednastavni mehanizem za tri kote nog, kar olajša pozicioniranje. Stopala s konicami, ki jih lahko prekrijete z gumijastimi pokrovčki, zagotavljajo trden oprijem in so primerna za najrazličnejše lokacije.


Oblazinjena torba je vključena v obseg dobave.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2020