BREZPLAČNA POŠTNINA nad 30 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
10%
Manfrotto 055CXPRO4 PRO KARBON STOJALO - MT055CXPRO4 (z horizontalnim stebrom, 4 sekcije,)

Manfrotto 055CXPRO4 PRO KARBON STOJALO - MT055CXPRO4 (z horizontalnim stebrom, 4 sekcije,)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MT055CXPRO4
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
511.18€ 567.98€ Brez DDV: 511.18€

Novo 055 karbonsko stojalo s 4-segmentnimi nogami nudi maksimalno moč v kombinaciji z izredno lahkimi komponentami – mojstrovina inženiringa za fotografe, ki potrebujejo zmogljivo stojalo in lahko za transport. 100% karbonske cevi in nov sistem za hitro sprostitev nog povečajo stabilnostno moč stojala, blažijo vibracije in tako zagotavljajo odlično stabilizacijo fotografske opreme, tudi v težkih pogojih. Kombinacija karbonske cevi in magnezijeve litine v primerjavi z aluminijasto različico težo stojala tudi zmanjša. Zahvaljujoč 4 segmentih nog je stojalo bolj kompaktno, manjše dimenzije, ko je zloženo in lažje za transport.


Posebna značilnost 055CXPRO4 je sistemski preklop sredinskega stebra za 90°. Sredinski steber omogoča poleg podaljšanja v navpični in premik v vodoravni smeri tudi neverjetne kombinacije in pozicije. 055CXPRO4 je izredno vsestranski stativ, primeren za različne foto in video možnosti uporabe. Mehanizem za premik središčnega stolpca v vodoravnem položaju ima vgrajeno ramo in se da po potrebi hitro in enostavno sneti. Sredinski stolpec je možno enostavno in hitro priklopiti iz navpičnega v vodoravni položaj. Tudi fotoaparat lahko ostane pritrjen na stojalo.


Posamezne noge stojala 055CXPRO4 se lahko zaradi hitrega sistema odpiranja zelo hitro raztegnejo, individualno nastavijo in varno fiksirajo. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu hitrega odpiranja in zapiranja, lahko z posamezno zapiralko udobno in varno upravljate z eno roko. Posebna zasnova zapiralke za hitro sprostitev omogoča še močnejše stabiliziranje noge. Stojalo je zato bolj stabilno in močno kot stojalo z zaporami običajnih nog. Z inovacijsko in ergonomsko možnostjo prilagoditve kota krakov je vsak krak mogoče hitro in enostavno pritrditi na vnaprej določene položaje.


V zgornjem delu sredinskega stolpca je vgrajen mehurček, ki omogoča natančno nastavitev slike. Mehurček se lahko prosto vrti okrog sredinskega stolpca. Pri postavljanju stojala lahko tako enostavno stojalo postavimo v željen položaj brez, da bi vas ovirala glava ali fotoaparat ali ročaj za glavo ali kamero.


Rama stojala ima EasyLink vmesnik za pritrditev foto in video opreme (npr LED neprekinjeno svetloba, bliskavica, reflektor ali druge opreme), na raztegljivo roko ali nosilec. Torej si lahko spremenite stojalo v zelo praktičen, mobilni studio.


055CXPRO4 narejen v Italiji
Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2020