BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)

Manfrotto Gimbal 460 Pro kit - MVG460FFR ()

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MVG460FFR
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • Cena z DDV
771.69€ 812.31€ Brez DDV: 771.69€

Manfrotto MVG460FFR je profesionalni, stabiliziran ročni gimbal, zasnovan za DSLR kamere. Z nosilnostjo do 4,6 kg je kot nalašč za fotografe, videografe, video blogerje in blogerje, ki iščejo vsestransko napravo z različnimi načini za dinamično snemanje.


Nadaljnji razvoj priljubljenega MVG460 ima zdaj vlečno napravo za fokusiranje, ki jo je mogoče natančno nadzorovati prek večnamenskega vrtljivega gumba, kar omogoča lažje in natančnejše fotografiranje.


Gimbal ima LCD zaslon na dotik, s katerim lahko z eno roko preklapljate med delovnimi načini gibanja in upravljate vrtenje in parametre. To vključuje nadzor nad gumbom zaklop / snemalnim gumbom, ostrino, povečavo, občutljivost, ravnotežje beline in svetlobno vrednost.


Obstajajo načini za:

• vrtenje kamere okoli vizualne osi (način začetka)

• portreti (za TikTok)

• selfiji

• časovni zamik


Preprosto upravljate snemalno napravo, prilagodite nastavitve in izvajate različne funkcije z daljinskim upravljanjem. Aplikacijo Manfrotto Gimbal lahko tudi prenesete in uporabljate.

Za preprečevanje tresenja ima motor neodvisno zaklepanje posameznih osi.

Poleg tega ima gimbal edinstven sistem hitre montaže, ki je bil konstruiran s sekundarnim nosilcem in je združljiv z Manfrotto standardi in švicarskega ARCA, kar omogoča hitro menjavo opreme.


Ko je kamera izravnana, jo je mogoče hitro odstraniti in zamenjati, ne da bi jo bilo treba znova izravnati.


Celoten komplet ne vsebuje samo podaljška stolpca, ampak tudi odvijalca za natančno krmiljenje ostrine z uporabo večnamenskega vrtljivega gumba in daljinskega upravljalnika.

Z samo eno roko lahko nadzorujete gimbal, vse daljinske funkcije, smer objektiva, gumbe za snemanje in delovni način, ki omogoča brez težav snemanje z vrhunskim nadzorom.


Tutorial

Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021