BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)

Manfrotto Fast GimBoom Karbon - MVGBF-CF ()

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MVGBF-CF
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
173.76€ 193.07€ Brez DDV: 173.76€

Manfrotto GimBoom je revolucionarni boom z novo FAST tehnologijo, ki ga je razvil Manfrotto z univerzalnim prileganjem za vaš Gimbal.


Novi Manfrotto GimBoom vam omogoča, da od ravni tal do nadzemne lege (brezpilotna točka) s svojim Gimballom dosežete bolj vsestransko in fleksibilno uporabo ter dvignete proizvodne vrednosti na naslednjo raven.


Zahvaljujoč standardnemu 3/8 ”in 1/4” zgornjemu pritrdilnemu vijaku, GimBoom zagotavlja enostavno povezavo z vašim Gimbalom. Je izjemno kompakten (velikost ročne prtljage z minimalno delovno višino 51 cm) in lahka (800 g.) In zahvaljujoč svoji konstrukciji iz karbona - ki lahko v največji razstegnjenosti prenese 6,5 kg - GimBoom je tudi izjemno močan.


Edinstvena ključavnica FAST Twisting Lock omogoča hitro in enostavno uvajanje in razširitev, kar uporabniku omogoča, da z eno potezo nadzoruje celotno ogrodje. S tremi teleskopskimi odseki je celotna podaljšana dolžina več kot dvakratna (1,15m) najmanjša delovna dolžina (0,51m), medtem ko intuitivno grafično oblikovanje pomeni, da zaklepanje in odklepanje ogrodja nikoli ni bilo lažje .


Trije navojni priključki, razporejeni na 120° na vrhu srednjega dela, omogočajo GimBoom, da se združi z namenskimi dodatki GimBoom, s priročnim gumijastim pokrovčkom, da se izognete poškodbam, če ga položite na tla.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021