BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)

*Manfrotto Video Monopod s fluidnim podstavkom - MVMXPROA5 (max.nos.:6kg,teža 1,06kg, max. višina 153cm,)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MVMXPROA5
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
177.23€ 236.31€ Brez DDV: 177.23€

Aluminijasti monopod s petimi segmenti XPRO je profesionalni fluidni video monopod za videografe, ki potrebujejo zelo prenosljiv, visokozmogljiv monopod, ki ga zlahka nosijo med potovanjem. V novi ponudbi je MVMXPROA5 najbolj kompaktni aluminijasti video monopod Manfrotto s fluidno podlago (MVMXPROBASE), ki temelji na najnovejši tehnologiji FLUIDTECH. Video vtičnica Manfrotto FLUIDTECH omogoča neverjetno gladko pomikanje, nagibanje in vrtenje za fotografiranje iz različnih perspektiv. Zahvaljujoč trem izvlečnim stopalom je monopod še posebej enostaven za prevoz in ga je enostavno peljati kamor koli.


MVMXPROA5 poleg tega, da je enostaven za prevoz, ima izjemne tehnične zmogljivosti, zasnovane posebej za profesionalce za snemanje odličnih video posnetkov. Nove aluminijaste cevi z D-profilom zagotavljajo bistveno večjo torzijsko togost celotnega monopoda, tudi s hitrim premikanjem video kamere. V kombinaciji s pritrdilnimi nogami za hitro odpenjanje, ki omogočajo popolnoma trdno zaklepanje na ravni strani cevi, preprečimo neželene, sunkovite premike.

Zahvaljujoč novo zasnovanemu ročaju s hladnim oprijemom z optimalnim oprijemom in 1/4 palčnim - 3/8 palčnim vijakom za pritrditev kamere, je ta nova generacija monopodov zdaj še bolj priročna, hitrejša in bolj vsestranska.- material: aluminij

- max nosilnost: 6 kg

- min višina: 52,5 cm

- max višina: 153 cm

- zaprta dolžina: 52,5 cm

- teža: 1,06 kg


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2023