BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
20%
*Manfrotto Street CSC Nahrbtnik - MB-MS-BP-GR ()

*Manfrotto Street CSC Nahrbtnik - MB-MS-BP-GR ()

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MB-MS-BP-GR
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
89.38€ 111.73€ Brez DDV: 89.38€

Manfrotto Street CSC je eleganten nahrbtnik za vsak dan. Manfrotto Street CSC nahrbtnik je še posebej oblikovan za Mirrorless fotoaparate, z dovolj prostora za več objektivov in osebne predmete za izlet v mesto. Zahvaljujoč Manfrotto Protection Systemu v zgornjem predalu za fotoaparat nudi dovolj prostora za Sony A7 ali Fujifilm X-T serijo in 3-4 objektive (odvisno od velikosti). S pomočjo notranji delilnikov, si lahko predal za fotoaparat uredite po lastnih potrebah. Hiter dostop in varno opremo imate zaradi dostopa od zgoraj. Nahrbtnik lahko nosite čez prsi, odprite pokrov in oprema je takoj pri roki. Zadrga tega žepa se v zaprtem stanju nahaja na zadnji strani blizu vaše glave in nudi odlično zaščito pred žeparji. Obstaja ločen žep za prenosni/tablični računalnik za 13“ MacBook Air ali 12,9“ iPad Pro. V tem predalu lahko shranite mapo A4 velikosti.

Več manjših notranjih in zunanjih dodatnih žepov nudi dovolj prostora za shranjevanje manjših stvari, elastični stranski žepi pa ustrezajo vašemu stojalu, steklenici za vodo ali dežniku.

Nahrbtnik je na voljo v različnih barvah, izdelan iz vodo-tesnega materiala in zračno mrežico. Nastavljivi naramni trakovi vam omogočajo nastavitev le teh za udobno nošenje.Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021