BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
20%
*Manfrotto Fluid Monopod z XPRO glavo - MVMXPROA42W (max.nos.:4kg,teža 1,9kg, max. višina 203,0cm,)

*Manfrotto Fluid Monopod z XPRO glavo - MVMXPROA42W (max.nos.:4kg,teža 1,9kg, max. višina 203,0cm,)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MVMXPROA42W
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
253.76€ 317.20€ Brez DDV: 253.76€

4-segmentni, dvosmerni XPRO aluminijast Monopod je profesionalni video monopod s fluidnim nadzorom, zasnovan posebej za videografe, ki želijo snemati med ljudmi in iz različnih zornih kotov.

Vrhunske noge Manfrotto s popolno kombinacijo togosti in varnostne zaskočitve so prevzeli od profesionalne serije stojala, kot so kolekciji 190 in 055.


Ta monopod ima fluidno Manfrotto bazo (MVMXPROBASE). Zahvaljujoč inovativnemu sistemu FLUIDTECH je Manfrotto XPRO Monopod + s svojo 3D kontrolo tekočine je edinstven na trgu. Video vtičnica FLUIDTECH zagotavlja neverjetno gladko pomikanje, nagib in vrtenje za fotografiranje z različnih vidikov. Zahvaljujoč trem izvlečnim stopalom je monopod še posebej enostaven za prevoz in ga je enostavno peljati kamor koli.


Nove aluminijaste cevi z D-profilom zagotavljajo večjo torzijsko togost celotnega monopoda tudi pri hitrih gibih videografa. V kombinaciji s pritrdilnimi nogami za hitro odpenjanje, ki omogočajo popolnoma trdno zaklepanje na ravni strani cevi, preprečimo neželene, sunkovite premike.


Na novo oblikovan ročaj proti hladnemu oprijemu zagotavlja optimalen oprijem in skupaj z nameščeno tekočinsko glavo XPRO omogoča popoln nadzor nad posnetkom.
- material: aluminij

- max nosilnost: 4 kg

- min višina: 78 cm

- max višina: 203 cm

- zaprta dolžina: 78 cm

- teža: 1,75 kg


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021