BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)

*Manfrotto Element Traveller Karbon BIG - MKELEB5CF-BH (glava Quick release, torba)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MKELEB5CF-BH
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
168.52€ 240.74€ Brez DDV: 168.52€

Manfrotto veliko potovalno karbonsko stojalo Element s kroglično glavo je odlična izbira za fotografske navdušence, ki iščejo zanesljivo, lahko stojalo in enostavno za uporabo.


Manfrotto Element Travel Big je cenovno ugodeno, kompaktno in trpežno karbonsko stojalo s kroglično glavo, ki je prav tako vsestransko. Razteza se do 164 cm višine, zložen pa je dolg samo 41 cm. Popoln kompromis med prenosljivostjo in zmogljivostjo.


Noge stojala se širijo neodvisno in omogočajo vsestransko pozicioniranje na skoraj vsaki površini. Mehanizem zaklepanja omogoča fotografom popoln položaj s gladkimi, hitrimi gibi, tako se lahko osredotoči na posnetke.


Stojalo ima na spodnji strani sredinskega stolpca vzmetno-obešal kavelj, da lahko za večjo stabilnost obesite dodatno težo.


Manfrotto Element Big ima integriran monopod v polni velikosti. Če želite uporabiti monopod, odstranite stojalu nogo in pritrdite sredinski stolpec.


Manfrotto Element Big je idealen za kompaktne sistemske fotoaparate, Mirorlrss in DSLR fotoaparate in omogoča enostavno uporabo do 8kg ter objektive do 200mm. Aluminijasta kroglična glava omogoča izjemno lahke premike pri nastavitvi slike želenega posnetka in zaklene položaj točno tam kjer to želite. Če vas zanima krajinska fotografija, vas bo prepričalo neodvisno panoramsko zaklepanje glave stojala.


Manfrotto Element Big karbonsko stojalo ima priloženo oblazinjeno vrečko za enostavno shranjevanje in transport.

Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021