BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
20%
*Manfrotto Advanced nahrbtnik Rear - MB-MA-BP-R ()

*Manfrotto Advanced nahrbtnik Rear - MB-MA-BP-R ()

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MB-MA-BP-R
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
129.32€ 161.65€ Brez DDV: 129.32€

Manfrotto Advanced nahrbtnik z dostopom iz hrbtne strani je več kot normalen foto nahrbtnik! Uporablja se lahko kot DSLR nahrbtnik, nahrbtnik za prenosni računalnik ali dnevni nahrbtnik. Predal za foto opremo lahko odstranite in uporabite v drugem nahrbtniku ali torbi. Spodnji predal ima dovolj prostora za profesionalen DSLR fotoaparat (5D Mark III ali D800) s 3 objektivi (16-35/2.8, 24-70/2.8, 70-200/2.8). Zadrga za foto žep se nahaja na hrbtni strani nahrbtnika in zagotavlja maksimalno varnost za vašo dragoceno opremo. Zgornji predal ima dovolj prostora za osebne stvari, kijih ne želite pogrešati na dnevnem izletu. V predalu za prenosni računalnik je dovolj prostora za 13" računalnik, 10" tablični računalnik, kot tudi dokumenti v A4 formatu. Nahrbtnik ima posebno odprtino, ki vam pri kontroli na letališčih, daje možnost, da foto oprema in osebne stvari niso vidne.

Za dodatno zaščito za vaš prenosni in tablični računalnik lahko zadrge zavarujete z majhno ključavnico (ni vključena). Z odstranitvijo zaščitne torbice za foto opremo in odpiranjem predelne stene, preoblikujemo nahrbtnik v sekundi v običajni potovalen nahrbtnik. Nahrbtnik nudi 2 možnosti za pritrjevanje foto stojala. Lahko ga daste v stranski žep in pritrdite s paščkom ali daste v raztegljivo torbo za stojalo, ki je pri ne uporabi neopazna. Torba za stojalo je idealna za Manfrotto Befree stojalo. Več žepov znotraj in zunaj nahrbtnika za manjše dodatke. Za dodatno obdobje so obložene naramnice s trakom čez prsi in pas. Nahrbtnik je primeren za uporabo z Manfrotto PL trakom za fotoaparat, ki je vezan z D obročem na naramnice. Omogoča enakomerno porazdelitev teže fotoaparata na ramenih.

Priložena je zaščita za dež.


- barva: črna

- notranje dimenzije: 43 x 30 x 16 cm

- držalo za stojalo: da

- primeren za: DSLR/Mirrorless in 3 objektivov

- dimenzije žepa za stojalo: 40 x 14 x 10 cm

- dimenzije žepa za prenosni računalnik: 35 x 24 x 2 cm

- dimenzije žepa za fotoaparat: 20 x 25 x 15 cm

- združljivo z dron modelom: DJI Mavic Pro

- primerno za modele CSC fotoaparatov: Canon EOS M5, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T1 IR, Fujifilm X-T2, Olympus OM-D E-M10, Olympus OM-D E-M10 II, Olympus OM-D E-M1 II, Olympus OM-D E-M5 II, Panasonic Lumix DMC-G7, Panasonic Lumix DMC-G85, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GX8, Sony Alpha 7 II, Sony Alpha 7R II, Sony Alpha 7S, Sony Alpha 7S II, Panasonic Lumix DMC-GH5, Fujifilm X-T20

- teža: 1,40 kgIzdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021