BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
10%
Lastolite Vintage Collapsible ZLOŽLJIVO ozadje - LASTOLB5720 (1,5x2,1m, Ink/Sage - Obračljivo)

Lastolite Vintage Collapsible ZLOŽLJIVO ozadje - LASTOLB5720 (1,5x2,1m, Ink/Sage - Obračljivo)

207.39€ 230.43€ Brez DDV: 207.39€

Lastolite zložljivo Vintage ozadje v barvah Ink / Sage je mogoče uporabiti na obeh straneh. Ponuja teksturirano površino v ročno poslikanem slogu s postopnimi temnimi in svetlo modrimi toni, ki ustvarjajo dramatičen ambient s predlogom barvne palete med denimom in globoko vodo, hrbet pa je v komplementarni, zemeljsko zeleni barvi s preperelimi strukturami, s subtilnimi namigi Patina podoben kontrast.

Idealno za snemanje video intervjujev, portretov, mode in izdelkov. Ta vsestranska, obrnljiva kulisa daje eleganten, trendovski videz, ki daje motivu močan in dramatičen slog. To ozadje 2 v 1 je mogoče uporabiti na obeh straneh v pokončnem in ležečem formatu ter ima zložljivo vzmetno odprto konstrukcijo, s katero ga je mogoče zložiti do tretjine prvotne velikosti, zaradi česar so resnično prenosljive rešitve za naše kreativne vizualne umetnike.

Vsa štiri zložljiva ozadja je mogoče namestiti na želeno višino s sistemom za podporo magnetnega ozadja (LASTOLB1121) podjetja Lastolite by Manfrotto.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021